BACK ON TRACK HUNDTÄCKE - HAZE COLLECTION (grå)

  • 460 kr
  • 322 kr

BACK ON TRACK HAZE HUNDTÄCKE SOM KOMBINERAR FUNKTION OCH DESIGN.


Dela

PASSA PÅ NU! 20% RABATT (GRATIS RETUR), RABATT DRAS I KASSAN

Din hund kommer vara både fin och bekväm i täcket från Haze Collection. 

Täcket har en elegant design med quiltat tyg och en fluffig krage i pälsimitation. Mjuk och skön fyllning och ett innerfoder med Welltex®-teknologi för extra komfort och support. Welltex® reflekterar hundens värme som infraröd energi, vilket kan kan hjälpa musklerna att hålla sig flexibla och mjuka samt lindra besvär med förslitningar.

Maggjorden har en skålad form som kan bäras åt båda hållen för en individuell passform. Kardborrestängning gör det dessutom enkel att anpassa efter olika storlekar. Elastiska bensnören för att hålla täcket på plats även under aktivitet och fartfyllda äventyr.

Broderad logo på bröstet framtill, och fina Back on Track-emblem på båda sidorna av täcket.

  • Welltex®-teknologi

  • Fluffig krage i syntetpäls

  • 200g fyllning

  • Anpassningsbar maggjord

  • Elastiska bensnören

  • Broderad logo och BoT-emblem

Material: 100% Polyester
Fyllning : 100% Polyfill
Foder: 100% Polyester
Tillbehör: 100% Polyester

Welltex Logo

Welltex®-teknologin innehåller en unik sammansättning av naturliga mineraler. Mineralerna fångar upp kroppsvärme och omvandlar den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hud, leder och muskler. Infraröd energi är känd för sin förmåga att öka blodcirkulationen, något som kan vara hjälpsamt under återhämtning från skador, vid förslitningar, inflammationer eller spända muskler.  

Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten. 

Maskintvätt 40°C, skontvätt. Använd vanligt tvättmedel. Tvätta ej med blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Låt lufttorka, torktumlas ej.