Challenge Slider Nina Ottosson (LEVEL 3)

  • 350 kr
  • 245 kr

Challenge Slider är ett riktigt utmanande spel som kräver en hel del problemlösning av Din hund.

Dela

Med 24 fack att gömma godis, är Nina Ottosson Challenge Slider ett av de mest utmanande spel hittills! Challenge Slider är ett roligt och utmanande spel som aktiverar din hund mentalt, det har 24 dolda gömmor för godis, som hunden ska hitta genom att flytta brickor, en i taget, i olika riktningar, för att hitta gömda godbitar eller mat.

HUR DU SPELAR: Placera din hunds favoritgodis eller mat i facken i den utdragbara brickan. Skjut tillbaka brickan in i spelet. Övervaka, visa och uppmuntra din hund att flytta brickor fram och tillbaka för att söka godbitar. Om din hund är för grov med tassarna, placera spelet i knäet eller på en pall, så hunden endast kan använda nosen för att flytta brickorna. Låt spelet börja! 

ENKEL ATT FYLLA MED GODIS: Dra ut brickan, fyll facken med godis eller mat, och sätt tillbaka brickan igen. 

ROLIGT FÖR ALLA HUNDAR: Detta pussel är ett avancerat spel, det passar oavsett ålder, storlek eller ras, bäst till hundar som har tidigare erfarenhet av andra pussel, samt har en fin-motorisk förmåga. 

SPELREGLER: Eftersom det är ett utmanande spel rekommenderar vi att du och din hund spelar tillsammans, och att du lär hunden spelets regler, och hur det fungerar.