Dog Brick Nina Ottosson (LEVEL 2)

  • 255 kr

Nina Ottossons Dog Brick underhåller och stimulerar din hund.

Dela

Ett spel med flera olika godisgömmor, där det gäller att lyfta och skjuta på klossar, och öppna locken för att hitta det goda! 

A NEW WAY TO LEARN: Nina Ottosson Dog Brick är ett av de nyaste och mest mångsidiga hundspelen, som ger din hund nya utmaningar varje gång ni spelar! 

FLIP, FIND & SLIDE: Nina Ottosson Dog Brick har tre olika funktioner, med skjutbara och öppningsbara fack och benformade klossar som ger en ytterligare utmaning! 

FUN WITH PUZZLES: Nina Ottosson Dog Brick är perfekt för att underhålla och stimulera din hund. Det kan användas för att sysselsätta oroliga hundar, och bidra till att motverka att de blir uttråkade samt oönskade beteenden. 

LEVEL 2 CHALLENGE: Dog Brick är lite mer av en utmaning än Nivå 1, med problemösning i flera steg som kan varieras. Det ger din hund en mental utmaning som gör att han utvecklas och har roligt tillsammans med dig. HOW 

TO PLAY: Lägg godis eller mat i alla fack i botten och inuti de flyttbara klossarna. Täck över mittenfacken med de vita benformade pusselbitarna. Ju fler fack som är övertäckta, desto svårare blir det. Låt spelet börja! Visa hunden hur spelet fungerar och uppmuntra till att leta efter godiset. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan man spela utan de vita pusselbitarna och med locken öppna, så hunden blir intresserad.