Dog Smart Nina Ottosson (LEVEL 1)

  • 190 kr

“Hide-and-seek” spel från Nina Ottosson! Rolig aktivering för Din hund.

Dela

Dog Smart underhåller och stimulerar din hund, och ser till att hunden inte har tråkigt! Dog Smart är enkel att använda och kommer bli din och din hunds nya favorit! TRAINING WITH TREATS: Nina Ottosson Dog Smart är ett nybörjarspel som lär din hund att leta efter godis genom problemlösning. 

MIXING IT UP: De benformade pusselbitarna på ovansidan kan läggas på olika sätt för variation. Den ena sidan är lite högre än den andra, så genom att lägga dem på olika sätt varierar du utmaningen. 

HOLDS FOOD: Dog Smart passar utmärkt till godis såväl som mat. Den är lätt att diska, så du kan använda alla typer av hundmat! 

LEVEL 1 CHALLENGE: Detta Nivå 1 spel passar utmärkt för att introducera din hund till pussel spel, det skapar ett intresse och förbereder hunden för nästa nivå av lite svårare spel. 

HOW TO PLAY: Lägg godis eller mat i alla fack, och täck dem med de benformade pusselbitarna. Variera antalet bitar varje gång ni spelar så blir det mer intressant. Var med och visa hunden hur den ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan du lämna några fack öppna så hunden blir intresserad.