Multipuzzle Nina Ottosson (LEVEL 4)

  • 330 kr

MultiPuzzle är en riktig utmaning och aktiverar Din hund mentalt.

Dela

Med 28 dolda godisfack är Nina Ottosson Dog MultiPuzzle det mest utmanande hundspel hittills! Hunden ska flytta brickor i sidled, fram och tillbaka, samt rotera mittdelen i kombination med att flytta klossar, för att hitta gömda godbitar. MultiPuzzle är den ultimata utmaningen för att aktivera din hund mentalt.

HUR DU SPELAR: Placera din hunds favoritgodis eller mat under de skjutbara brickorna i det yttre facket. I den roterande mittdelen placeras godisbitarna i facken under de runda klossarna. Placera spelet på golvet, övervaka, uppmuntra och visa din hund hur man flyttar brickorna fram och tillbaka, och hur mitthjulet roterar för att hitta godbitar. Om din hund är för hårdhänt med tassarna, placera spelet i knät eller på en pall, så att din hund bara kan arbeta med nosen för att hitta godbitar. Låt spelet börja! 

ROLIGT FÖR ALLA HUNDAR: Detta är ett avancerat spel, det passar oavsett ålder, storlek eller ras, bäst till hundar som har tidigare erfarenhet av andra pussel, samt har en fin motorisk förmåga. 

SPELREGLER: Eftersom det är ett utmanande spel rekommenderar vi att du och din hund spelar tillsammans, och att du lär hunden spelets regler, och hur det fungerar.